FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Det perfekte chunky tæppe.

De chunky tæpper fra LIFE Handcrafted er fremstillet til at passe perfekt ind i din bolig. Tæppet vil præge din boligindretning med sit særlige look i en rolig samt moderne farve. Derudover er det chunky tæppe lavet af et skønt materiale, som både er lækkert, praktisk og smukt at se på.

 

Vores tæppes standardmål er 150 cm x 100 cm, hvilket er perfekt til at slænge sig i. Det kan eksempelvis være, når du sidder i din sofa, holder picnic udendørs, eller når du sidder med en god kop kaffe i din lænestol.

 

Vores tæppe kan ikke kun bruges af mennesker – kæledyr er også særligt glade for det chunky tæppe. Vores tæpper kan derfor maskinvaskes og er allergivenligt. Tæppet er yderligere med til at passe på vores planet grundet dets høj kvalitet, hvilket sikrer, at tæppe vil holde i mange år fremover.

LIFE Handcrafted

Strandvejen 175
2900 Hellerup
mail@lifehandcrafted.dk
CVR 39945371

Oversigt

Vores vision

Hos LIFE Handcrafted ønsker vi at gøre op med de gængse materialer i indretningen. Vi er vilde med håndværk og høj kvalitet. Alle vores produkter er lavet af nyskabende chunky garn for at skabe et tidsløst design

Sociale medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grå LinkedIn ikon