FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Chunky pyntepuder til dit hjem.

Nogle gange skal der skal ikke så meget til for at sætte dit helt eget personlige præg på din bolig eller i dit sommerhus. De chunky pyntepuder fra LIFE Handcrafted er et godt bud på en lille ting, der skaber et unikt udtryk. Derudover er pyntepuden super komfortabel og praktisk.

 

Pyntepuden fungerer godt som rygpude i din spisebordstol, lænestol eller sofa. Puden er nemlig lavet af et skønt chunky garn, som gør, at du får optimal støtte samtidig med en  speciel pude, der skiller sig ud.

 

Vores pyntepude kommer i en række let-støvede farver, som passer godt ind i en moderne samt boheme og romantisk stil. Pyntepuden kan maskinvaskes, så tøv ikke med at lade din søde kat eller lille hund sidde på den. Derudover er puden allergivenlig.

 

Vi ønsker at passe på vores planet, og derfor er vores pyntepude også i særlig høj kvalitet, så den kan holde mange år ud i fremtiden.

LIFE Handcrafted

Strandvejen 175
2900 Hellerup
mail@lifehandcrafted.dk
CVR 39945371

Oversigt

Vores vision

Hos LIFE Handcrafted ønsker vi at gøre op med de gængse materialer i indretningen. Vi er vilde med håndværk og høj kvalitet. Alle vores produkter er lavet af nyskabende chunky garn for at skabe et tidsløst design

Sociale medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grå LinkedIn ikon