FRI FRAGT OVER 499,-

Opdag vores [chunky pyntepude] og dens egenskaber

Opdateret: 16. nov. 2020

Nogle gange skal der skal ikke så meget til for at sætte dit helt eget personlige præg på din bolig. En chunky pyntepude er et bud på en lille ting, som kan give dit hjem et unikt udtryk og gøre en forskel.

LIFE Handcrafted Chunky Pyntepuder Light Grey og Olive Green

En anderledes pyntepude.

Den chunky pyntepudes betræk gør den helt særlig. Betrækket er håndstrikket af et blødt chunky garn, hvilket betyder, at strikket er lavet udelukkende med hænderne og med armene fungerende som strikkepinde.

Netop det chunky garn giver puden en række særlige egenskaber vedrørende faconen, fornemmelsen, forandring, funktionalitet og fremtiden.

Nedenfor uddybes de særlige egenskaber ved den chunky pyntepude:

Faconen.

Pudens facon er organisk. Puden former sig, efter om den bliver brugt som rygstøtte, til at lægge hovedet eller noget helt tredje. Det tykke, chunky garn sørger samtidig for, at puden aldrig mister sin form, hvorfor den altid står skarpt i udtrykket.

Du behøver ikke tænke på, hvilken vej du vender puden. Pudens strik omkranser hele puden, hvorfor puden fungerer vandret såvel som lodret. Det er derfor egentlig blot op til dig, hvilket udtryk, du ønsker, puden skal have.

Selve pyntepudens standardstørrelse på 45 cm x 45 cm., gør den anvendelig i eksempelvis en sofa. Her kan den chunky pude stå sammen med andre puder i komplimenterende nuancer. Skulle du ønske puden i en større størrelse som eksempelvis en sengepude eller blot en større pude til sofaen, kan du kontakte os her så finder vi en løsning.


Fornemmelsen.

Det er en speciel fornemmelse med en chunky pyntepude i armene. Ikke nok med at den er blød udenpå, så er garnets fyld lavet af silikoniseret mikro-hulfiber, der er et materiale ofte fundet i dyner, hvilket giver garnet sin bløde natur. Materialet giver efter på en måde, som gør, at man kan ligge blødt med hovedet på den samtidig med, at den giver god rygstøtte

Den chunky pyntepude er utrolig blød, men samtidig også holdbar grundet det kæmpe garn, den er lavet af. De kæmpe garnnøgler har nemlig ingen totter, der er løsfarende, som man eksempelvis finder i pyntepuder og chunky tæpper af uspundet chunky merinould.

Forandring.

Forandring fryder. Dette udtryk beskriver den chunky pyntepudes mange anvendelsesmuligheder. Nogle gange skal der skal ikke så meget til for at sætte dit helt eget personlige præg på din bolig. Den chunky pyntepude er derfor et godt bud på en lille ting, som skaber et unikt udtryk. I denne forbindelse er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til indretningsmulighederne med en chunky pyntepude.


Puden fungerer både som pyntepude, men også som en god støtte i din sofa, spisebordstol eller lænestol. Farverne er nøje udvalgte, så de kan mixes sammen og skabe et anderledes look.


Du kan også tage din chunky pyntepude med udenfor i naturen. Du kan eksempelvis ligge og sole dig med puden under hovedet i de varme måneder eller bruge den til en picnic udenfor – her kan et stort chunky tæppe også være et godt match.


Derudover kan pyntepuden være med til at sikre et stilrent chunky look til dine havemøbler, vi anbefaler dog at tage puden med ind efter brug.

Funktionalitet.

Den chunky pyntepude har mange kvaliteter. Der er hverken gået på kompromis med kvaliteten af puden men heller ikke med anvendeligheden i hverdagen. Alle vores chunky produkter kan derfor også maskinvaskes. Derudover er de chunky produkter allergivenlige, så selv uld-allergikere kan benytte dem – det kan du læse mere om her.


De mange anvendelsesmuligheder af puden både indendørs og udendørs i stole, sofaer m.v. gør, at man kan flytte rundt på puden. Den er altså ikke kun lavet til at stå fint i din sofa ligesom så mange andre pyntepuder.


Fremtiden.

Vi har alle en fælles opgave om at passe på vores klode og dens fremtid.

For os er det utrolig vigtigt at skabe noget med bæredygtige kvaliteter. Den chunky pyntepude er derfor lavet til at kunne blive brugt. Materialets høje kvalitet gør puden holdbar, og du kan derfor trygt læne dig tilbage med en chunky pude i ryggen og regne med, at puden vil holde i mange år.

Om din stil er moderne, romantisk, boheme eller noget helt fjerde, så passer den chunky pyntepude ind i de fleste indretningsstilarter. Dette er særligt resultatet af pudernes lækre støvede farver men også det karakteristiske udtryk, der spiller op imod den klassiske indretning.Der skal ikke altid så meget til for gøre en stor forskel i din bolig. En chunky pyntepude er hertil et godt bud på en lille ting, der kan give et unikt udtryk til dit hjem og skabe en hyggelig og anderledes stemning.

53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle