FRI FRAGT OVER 499,-

FAQ.

Fragt & levering

Leverer I til mit område?


Vi leverer til hele Danmark. Er du i tvivl om, vi leverer til dit område, er du velkommen til at kontakte os.
Hvor sender I jeres produkter fra?


Vores produkter bliver sendt fra 2900, Hellerup.
Hvor lang tid går der, før min ordre bliver afsendt efter betaling?


Medmindre der står andet i produktbeskrivelsen, går der 1-2 hverdage, før din pakke bliver afsendt, efter vi har modtaget ordren. Går der længere tid vil vi altid kontakte dig, så du er informeret.

Ved specialproducerede ordrer går der typisk længere tid alt efter hvilken forespørgelse, der er tale om.
Hvor lang tid går der før, jeg modtager min ordre?


Medmindre der står andet i produktbeskrivelsen, afsender vi ordren 1-2 hverdage efter betaling og typisk tager det 1-2 hverdage at levere ordren, hvorfor du vil modtage din pakke 1-4 hverdage, efter du har aflagt din ordre. Ved specieltproducerede produkter går der typisk længere tid, før du modtager din ordre. Dette afhænger af det givne produkt.
Hvem sender I med?


Vi anvender PostNord som leverandør. Selvom det ikke altid er den hurtigste leverandør, bliver pakkerne behandlet ordenligt. Derudover er det den leverandør i Danmark, hvor du er bedst sikret, skulle der ske noget med pakken undervejs.
Hvordan kan jeg følge min ordre?


Når din ordre er afsendt, vil du altid modtage en e-mail med leveringsinformation, et sporingsnummer samt et link til PostNords track & trace-funktion.

Skulle linket ikke virke, kan du finde funktionen her.

Hyppige spørgsmål

Hvordan placerer jeg en ordre?


Du placerer en ordre i vores webshop. Tilføj det ønskede produkt til kurv, tryk 'se kurv' og gå så til kassen. Her vil du blive spurgt om leveringsadresse og betalingsoplysninger. Til sidst vil du have mulighed for at gennemse og bekræfte ordren.
Har I en butik/showroom, hvor jeg kan se jeres produkter?


I øjeblikket er vi udelukkende en webshop, og vi har derfor desværre ikke en butik/showroom, hvor du kan se vores produkter. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker ekstra billeder eller flere detaljer om produkterne.
Hvordan betaler jeg for min ordre?


Du har mulighed for at betale med alle de større kreditkorttyper gennem vores webshop. Ønsker du at betale via. MobilePay, bankoverførsel eller andet, er du dog velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning.
Kan jeg returnere mine produkter?


Ja, det kan du godt. Du har altid fuld returret i op til 14 dage efter modtagelse af varen. Produkterne må dog ikke være taget i brug og skal returneres i original emballage. Kontakt os på livechat, mail eller via vores kontaktformular for at få igangsat returprocessen.

Vær dog opmærksom på, at du selv står for fragtomkostningerne i forbindelse med returen.

Vores chunky garn

Hvad er jeres chunky garn?


Vores chunky garn er en form for kæmpe tubegarn, som består af en ydre skal med et indvendigt fyld. Den ydre skal er lavet af bomuld, der er sammenvævet med en plyamid/elastan-tråd. Fyldet består af silikoniseret micro-hulfiber, som er et materiale ofte fundet i dyner. Dette giver garnet en række egenskaber:

  • Holdbarhed
  • Det er utrolig blødt
  • Garnet kan vaskes
  • Allergivenlighed
  • Det er børnevenligt
  • Garnet er vegansk
Er garnet vegansk?


Ingen dyr indgår i produktionen af vores chunky garn. Det er derfor 100% vegansk og allergivenligt.
Kan garnet vaskes?


Ja! Vores garn og dermed vores produkter kan vaskes.

Vi anbefaler at vaske vores produkter i koldt vand på et skånsomt program. Vi anbefaler koldt vand, idet farven risikerer at falme ved en varmvandsvask. Derudover er det vigtigt at anvende et vaskemiddel, der ikke skader farven.

Efter vask anbefaler vi at tørre produktet på en flad overflade som et tørrestativ. Dette tillader produktet at få luft både oppe- og nedefra. Har du ikke et tørrestativ, kan du lægge produktet på en flad overflade og sørge for at vende det jævnligt.

Intet svar?

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?


Fandt du ikke det, du ledte efter, er du altid velkommen til at kontake os via livechat, mail eller gennem kontaktformularen her.